Om Bröllopsfotograf Gina

Om Bröllopsfotograf Gina, Skåne.

Hej besökare! Mitt namn är Gina. Jag är en fotograf från Umeå, men som numera har min bas i Skåne, Malmö.

Jag är utbildad fotograf, studerade Fotografi & Visuell kommunikation på Fotoskolan Sthlm. 

Fotograferar bröllop, familjefotograferingar, porträtt, event etc.
Fotograferar även kommersiella uppdrag (se ginamannberg.com).

Som bröllopsfotograf får jag möjlighet att oftast redan från ett tidigt stadie hjälpa till och bolla idéer med mina brudpar. Och efter som att jag varit med om ett och annat bröllop så brukar jag alltid ha några tips att bidra med, fotorelaterade men även kring annat! Att få följa med mina par genom deras stora dag gör att vi får en alldeles speciell relation, och det känns oftast som att vi har känt varandra betydligt längre än vad vi har, när jag lämnar för dagen efter avslutat uppdrag. Tur är idag att de flesta använder sig av sociala medier, så att vi kan hålla kontakten! Jag älskar att följa med på resan efteråt, vad det nu än innebär för respektive par. En bröllopsresa, ett husköp, eller kanske barn – då gör jag gärna en familjefotografering så att vi får träffas igen!

Tveka inte att höra av dig om du undrar något! info@northgrey.com

Allt gott! /Gina


Instagram
För att se blandade bilder både ur min vardag men även från fotograferingar följ mig på instagram, där heter jag:
Nort_Grey

Facebook
På min facebooksida lägger jag upp bilder från fotograferingar, bröllop och annat som kan var kul att kika på. Gilla sidan för att hänga med i de senaste uppdateringarna. Ni hittar mig på:
NorthGreyPhoto


Ord från mina kunder:

· Kristin Arvidsson
✮✮✮✮✮
”Superduktig och väldigt bra service! Kommer definitivt anlitas igen :D”

· Lina Karlsson den 13 maj 2016
✮✮✮✮✮
”Tar helt magiska bilder! Fantastisk bra på att få vem som helst att slappna av! Helt underbar fotograf!! Rekommenderas varmt!”

· Sanna Eckeskog den 8 januari 2016
✮✮✮✮✮
”Superproffsig fotograf! God känsla. Fantastiskt resultat. Mycket nöjd!”

· Johanna Cook den 10 september 2015
✮✮✮✮✮
”Gina fotograferade vårt bröllop och vi är SÅ nöjda. Hon är en fantastisk fotograf med öga för detaljer, hon får vem som helst att känna sig avslappnad framför kameran och levererar ett proffsigt arbete rakt igenom.”

·  Pia Johansson den 4 augusti 2015
✮✮✮✮✮
”Underbar fotograf! Fantastisk att arbeta med. Hon har en god känsla för stil färg och form och levererar alltid bilder väl genomarbetade . Jag rekommenderar henne varmt”