Blogg

Bukett

Blommor till buketten

Här kommer en samling bilder på några buketter från några av de bröllop som jag har fotograferat. Rött har varit dominerande i höstbröllopen medan de bröllop som ägt rum under sommaren varit ljusare. Fina är de i vart fall, allihopa! Vilken skulle du ha valt?

Styling

Det här med att välja frisyr

Det kan vara svårt att veta vilken frisyr man vill ha på sitt bröllop. Uppsatt, utsläppt eller halvt uppsatt? Bäst är nog att utgå från vad man känner sig finast och mest bekväm i. Är man vanligtvis inte komfortabel med uppsatt hår kanske det är en dålig idé att låta frisören göra en spektakulär uppsättning just den dag man vill att allt ska vara perfekt. Här kommer ett bildkollage på några av de brudar och deras frisyrer som jag har fotograferat under åren!

Och ja, på tal om frisyrer så ska jag förklara vad pudeln gör på bilden. Det var nämligen så, att när jag fotograferade Elma & Marcus vigsel, så smög sin denna ståtliga kungspudel upp på bryggan emellan bröllopsgästerna och fram till brudparet och prästen. Ett väldigt mysigt inslag!

Allmänt

Välkommen till North Grey!

Kul att just Du har hittat hit!

På den här sidan finns massor av bilder från olika Bröllop runt om i Sverige, små som stora. Är du intresserad av att boka en fotografering så går det fint att höra av sig till info@northgrey.com

I övrigt hoppas jag att du kommer att trivas på denna sajt!